Política de privacitat

1. Informació a l'usuari

BAKU CREATIVITAT I COMUNICACIÓ S.L., des d’ara RESPONSABLE, és el Responsable del tractament de les dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (GDPR) relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, pel que se li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament:
Gestionar i atendre sol·licituds d’informació i consultes i mantenir una relació comercial amb l’Usuari.

Les operacions previstes per realitzar el tractament són:

  • Remissió de comunicacions comercials per qualsevol mitjà electrònic o físic, present o futur, que possibiliti realitzar comunicacions comercials. Aquestes comunicacions seran realitzades pel RESPONSABLE i relacionades sobre els seus productes i serveis.
  • Tramitar encàrrecs o qualsevol tipus de petició que sigui realitzada per l’usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que es posen a la seva disposició.
  • Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre no hi hagi una petició en contra segons els drets que assisteixen a l’Usuari.  En cas necessari, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades.

Comunicació de les dades:
No es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.

Drets que assisteixen a l’Usuari:

  • Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
  • Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
  • Dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.
  • Dades de contacte per exercir els seus drets (amb còpia del DNI):

Adreça postal:

Baku Creativitat i Comunicació
Carrer Cremat, 27, 1er
08221 Terrassa (BARCELONA).

E-mail:
hola@baku.cat


2. Caràcter de la informació facilitada per l'usuari

Els Usuaris, mitjançant la marcació de les caselles corresponents i entrada de dades en els camps del formulari de contacte o presentats en formularis de descàrrega, accepten expressament i de forma lliure i inequívoca, que les seves dades són necessàries per atendre la seva petició, per part del prestador. L’Usuari garanteix que les dades personals facilitades al RESPONSABLE són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

El RESPONSABLE informa i garanteix expressament als usuaris que les seves dades personals no seran cedides en cap cas a tercers, i que sempre que realitzés algun tipus de cessió de dades personals, es demanarà prèviament el consentiment exprés, informat i inequívoc per part dels Usuaris.

© Baku Creativitat i Comunicació SL

© Baku Creativitat i Comunicació SL

© Baku Creativitat i Comunicació SL

© Baku Creativitat i Comunicació SL